Партію регіонів на вибори поведе Азаров

19 квiтня 11:21

Оскільки Азаров у багатьох асоціюється з політиком минулого, вирішено не акцентувати увагу на ньому під час виборчої кампанії. Регіонали збираються обрати 10-15 осіб партії, які будуть використовувати в роликах і на білбордах. Азаров буде лише одним з них.

 

Список Партії регіонів на парламентських виборах, які заплановано на жовтень 2012 року, очолить чинний прем'єр-міністр і глава ПР Микола Азаров. У той же час, оскільки Азаров у багатьох асоціюється з політиком минулого, вирішено не акцентувати увагу на ньому під час виборчої кампанії.

Як повідомляє з посиланням на свої джерела «Українська правда», таке рішення було ухвалено за станом на кінець березня. «Стара гвардія» перемогла групу Сергія Льовочкіна, яка просувала на це місце віце-прем'єра Сергія Тігіпка, пише видання.

Регіонали збираються обрати 10-15 осіб партії, яких будуть використовувати у візуальній рекламі - у роликах і на білбордах. Азаров буде лише одним з них. Кожне «обличчя» відповідатиме за тематичний блок в агітації.

Азаров пообіцяв чесне змагання політсил на парламентських виборах

Рішення Конституційного суду, яким заборонено паралельне балотування, стало неприємною новиною для деяких регіоналів. Уже відома конфліктна історія з округом в Києві на Солом'янці, де Партія регіонів визначила своїм висуванцем Максима Луцького. На цій же території у 2002 обирався до парламенту Василь Горбаль, який не збирається здаватися і хоче скласти конкуренцію своєму однопартійцю, говориться у статті.

У Черкаській області один з округів, який включає Золотоношу, Канівський і Чигиринський райони, багато років обходив Богдан Губський. Зараз він розгортає там свою виборчу кампанію. Але статусу провладного кандидата він не отримав - це «звання» було закріплено за одним перебіжчиком з БЮТ Антоном Яценком. Якому свого часу саме Губський склав протекцію у список Тимошенко, відзначається у статті.

Читайте також:

Президент закликав забезпечити рівні умови для всіх політсил на виборах до Ради

Азаров стурбований міфом про те, що Партія регіонів сфальсифікує вибори

Єфремов закликає голосувати за регіоналів, інакше «нам буде погано всім»