Партія Тігіпка офіційно «зіллється» з Партією регіонів 17 березня

13 березня 13:41

Довгоочікуване злиття партії "Сильна Україна" з Партією регіонів офіційно призначено на 17 березня.

 

Партія регіонів 17 березня в Києві оголосить про злиття з партією "Сильна Україна", повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Програмою з'їзду передбачено виступ почесного лідера Партії регіонів, президента України Віктора Януковича. Глава держави представить делегатам з'їзду комплекс своїх соціальних ініціатив. Крім цього, на з'їзді буде оголошено про злиття партії "Сильна Україна" з Партією регіонів", - йдеться у повідомленні.

В ході з'їзду також планується виступ голови ПР, прем'єр-міністра України Миколи Азарова, а також голови партії "Сильна Україна", віце-прем'єра - міністра соціальної політики Сергія Тігіпка.

На з'їзд запрошені акредитовані в Україні представники дипломатичного корпусу, а також представники зарубіжних партій, які є політичними партнерами Партії регіонів.

Спочатку про рішення партій об'єднатися було оголошено ще 16 серпня 2011 року. Проте довгоочікуване злиття двох партій постійно переносилося.

Раніше повідомлялося також, що ПР веде переговори про злиття з ще однією політичною силою. Серед можливих союзників Партії регіонів називали Народну партію Володимира Литвина і «Єдиний центр» Віктора Балоги.

Проте останній заявив, що його політична сила на даний момент не розглядає питання об'єднання з ПР. !zn

Читайте також:

Омельченко: Засилля регіоналів у владі ще більше, ніж комуністів в СРСР

Партія регіонів на з'їзді 17 березня має намір поглинути кілька партій

Янукович: Тігіпко буде мінімум заступником голови партії Партії регіонів

Партія Балоги поки до регіоналів приєднуватися не має наміру