Партія регіонів закликала слухати і співати пісень рідною - російською мовою (ФОТО)

20 вересня 10:45

Партія регіонів випустила диск під назвою «Слухаємо і співаємо рідною мовою!». Виборцям, серед яких він буде поширюватися, запропоновані пісні Софії Ротару, Євгенія Мартинова, Льва Лещенка, Леоніда Утьосова, Людмили Зикіної та інших - російською мовою.

 

Партія регіонів випустила диск під назвою «Слухаємо і співаємо рідною мовою!». Диск будуть поширювати серед виборців, оскільки на ньому вказана фірмова біло-блакитна символіка партії влади.

Виборцям буде запропоновано ознайомитися з піснями відомих виконавців - Софії Ротару, Євгенія Мартинова, Льва Лещенка, Леоніда Утьосова, Людмили Зикіної та інших - російською мовою.

Для оформлення диска Партія регіонів використала те саме зображення «щасливої родини», що і на плакатах «Від стабільності - до добробуту».


На фотографії «щасливої родини» зображені зовсім не українці. Фото було придбане в американському фото-магазині.

Фотографія для борда і диска куплена у Shutterstock, а підписаний реліз цієї моделі зберігається в головному офісі компанії Shutterstock Images LLC. Обійшлася «велика сім'я з дітьми в домі» Партії регіонів в 100 доларів за завантаження з сайту shutterstock.com одного зображення будь-якого формату. !zn

Читайте також:

У Луганську екс-регіонал агітує за себе шансоном групи «Бутирка» (ВІДЕО)

Українські поп-зірки за 10-20 тис. дол готові заспівати за будь-якого кандидата навіть у дворі

Регіонали відхрестилися від ідеї зробити в Києві російську мову регіональною