Партія регіонів не висувала Поплавського кандидатом в депутати по мажоритарному округу

22 липня 09:43

Збори Київської обласної організації Партії регіонів Поплавського кандидатом не висували, оскільки він не є членом партії.

 

Глава Київської облдержадміністрації, перший заступник голови Київської обласної організації Партії регіонів Анатолій Присяжнюк заперечує висунення ректора Київського інституту культури Михайла Поплавського кандидатом у народні депутати по мажоритарному округу Київської області.

Про це Присяжнюк повідомив 22 липня в інтерв'ю журналістам у Вишгороді, де проходить етап Чемпіонату світу з водної «Формули-1».

«Це не зовсім вірна інформація - збори Київської обласної організації Партії регіонів Поплавського кандидатом не висувало, оскільки він не є членом партії, хоча і був присутній на них», - сказав Присяжнюк.

Водночас він зазначив, що так само з тих же причин збори не висували кандидатами в депутати директора агропідприємства «Нива Переяславщини» Олександра Мостипана і директора КП «Білоцерківхлібопродукт» Івана Шилова.

На уточнююче питання, чи братимуть участь зазначені особи у виборах як кандидати в депутати, Присяжнюк сказав: «Чи підуть вони, життя покаже. Краще запитати в них самих. Але я не виключаю, що вони можуть піти як самовисуванці».

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація з посиланням на прес-службу Партії регіонів, що учасники зборів Київської обласної парторганізації прийняли рішення про висунення Поплавського та народного депутата Тетяни Засухи кандидатами в народні депутати по мажоритарному округу Київської області від Партії регіонів.

Також повідомлялося про висунення кандидатами в депутати народного депутата Петра Мельника, депутатів Київської облдержадміністрації Олександра Онищенка, Ярослава Москаленка та Сергія Кацуба, голови Броварської міської організації Партії регіонів Сергія Федоренка, директора аграрного підприємства "Нива Переяславщини" Мостипана і директора КП "Білоцерківхлібопродукт" Шилова. !zn

Читайте також:

Мер Полтави вступив у Партію регіонів


На Кіровоградщині з'явилися церковні календарі з портретами депутата-регіонала (фото)

Партії регіонів у червні дісталося 75% телеефіру


У Харкові регіонали піаряться на латанні тротуару (фото)