Партія регіонів не виключає, що в середу Рада буде розблокована

19 лютого 10:22

Представники парламентської більшості побачили прогрес у питанні переговорів про розблокування Ради.

 

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сподівається, що переговори про розблокування парламенту в найближчі дні завершаться успішно.

"Переговори просунулися. Видно світло в кінці тунелю", - сказав він, відповідаючи на запитання про хід переговорів між фракціями щодо розблокування роботи парламенту.

Відповідаючи на питання, чи може бути розблоковано парламент в середу, бо у вівторок вранці опозиція продовжує блокувати залу, Єфремов сказав: "Може, переговори тривають".

- Опозиція провела 14-ту ніч у Раді: регіонали не прийшли

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що 5 лютого почався відлік 30-денного терміну бездіяльності Верховної Ради, після закінчення якого президент може прийняти рішення аж до розпуску нинішнього парламенту.

Нагадаємо, блокування Верховної Ради триває з 5 лютого. Опозиція не дала відкрити другу сесію ВР 7-го скликання, вимагаючи негайно ввести в дію систему персонального голосування, щоб припинити "кнопкодавство" (голосування чужими картками).

Представники парламентської більшості вважають, що опозиція провокує їх на силовий сценарій розблокування парламенту, проте поки вони цей варіант не розглядають.

!zn

Читайте також:

Кличко покликав всю опозицію на захист Ради від регіоналів

Опозиція забарикадувалася в Раді в очікуванні регіоналів

Регіонали звинуватили опозицію в зриві асоціацію з ЄС за допомогою блокування Ради

Комуніст Калєтнік вважає персональне голосування річчю "ефемерною"