Парламент шостого скликання завершив свою роботу

06 грудня 10:36

11-та сесія парламенту 6-го скликання закрита. Після оголошення про закриття сесії пролунав державний гімн. Спікер запросив усіх народних депутатів 6-го скликання взяти участь у фотографуванні на площі біля стін парламенту. Рада 7-го скликання збереться на перше засідання 12 грудня о 10.00.

 

Верховна Рада України шостого скликання 6 грудня завершила свою роботу.

На урочистому засіданні з нагоди завершення роботи парламенту не був присутній президент України Віктор Янукович, а також в.о. прем'єр-міністра України Микола Азаров.

Спікер Володимир Литвин у своєму виступі нагадав, що новий парламент почне свою роботу через тиждень.

"Чи стане ця новина хорошою для людей і країни, залежить від нас з вами - досвідчених народних депутатів, які пройшли різноманітні політичні баталії і від законодавців "нової хвилі", яким належить вперше прийняти присягу", - сказав Литвин.

- Рада заборонила блокувати трибуну і зобов'язала депутатів голосувати

Після оголошення про закриття сесії прозвучав державний гімн. Спікер запросив усіх народних депутатів 6-го скликання взяти участь у фотографуванні на площі біля стін парламенту.

В останній день роботи депутати встигли прийняти закон про держбюджет на 2013 рік, заборонили блокувати трибуну парламенту і відмовилися приймати закон про валютний податок.

Новий парламент збереться на своє перше засідання 12 грудня. !zn

Читайте також:

Перше засідання нової Ради призначено на 12.12.12

Верховна Рада відмовилась ухвалити закон про валютний податок

Кількість охочих примкнути до регіоналів у новій Раді не збільшилася: їх, як і раніше 223

Рада прийняла «антикризовий» держбюджет на 2013 рік