Опозиція зустріне Януковича в Львові пікетом

11 квiтня 17:40

Опозиціонери обіцяють, що акція не носитиме агресивний характер, беручи до уваги, що вона відбудеться в Чистий четвер.

 

Політичні сили, що входять до Комітету опору диктатури (КОД), 12 квітня проведуть акцію протесту під назвою "Чистий четвер без брудного режиму", приурочену до приїзду до Львова президента України Віктора Януковича.

"Акція" Чистий четвер без брудного режиму "розпочнеться о 10.00 біля пам'ятника Шевченка і продовжиться орієнтовно до 14.00", - повідомив представник КОД Андрій Мисик.

За його словами, учасники акції зберуться, щоб висловити своє ставлення до нинішньої влади - "до тотальної корупції, політичних репресій і погіршення економічної ситуації в країні і області".

Водночас Мисик наголосив, що акція не носитиме агресивний характер, беручи до уваги, що вона відбудеться в Чистий четвер.

Учасники акції мають намір пікетувати об'єкти, в яких буде знаходитися президент - місць проведення наради з приводу проекту "Олімпійська надія-2012" та зустрічі з інтелігенцією. "Також ми звернулися до представників львівської інтелігенції ігнорувати цю зустріч", - зазначив Мисик. Однак він підкреслив, що КОД не буде пікетувати урочисте відкриття аеропорту за участю Януковича і президента УЄФА Мішеля Платіні. !zn

Читайте також:

Комітет опору диктатурі відкликав голоси опозиції за закон про вибори

Янукович пообіцяв розглянути клопотання глав церков про помилування Тимошенко і Луценка після судових процесів

Президент УЄФА відмовився заступатися за Тимошенко

Українці за кордоном вимагають повернути їм право голосу