Опозиція готова вирішити питання з «кнопкодавами» фізичною силою

23 листопада 07:11

Народний депутат від БЮТ Андрій Шевченко не виключає, що для того, аби домогтися персонального голосування, опозиція може відстоювати це питання за допомогою фізичної сили.

 

Опозиція готова відстоювати питання персонального голосування за допомогою фізичної сили. Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив депутат від БЮТ Андрій Шевченко.

«У нас в команді обговорюється можливість фізичного блокування не персонального голосування. Багато хто цього від нас чекає», - заявив Шевченко.

При цьому він підкреслив, що питання персонального голосування «критично важлива позиція» для опозиції.

«Нам потрібно створити такий тиск на парламент у перший день його роботи, щоб не дати можливість Чечетову продовжувати старе голосування», - підкреслив Андрій Шевченко.

Разом з тим він зазначив, що у його однодумців є всі шанси «дотиснути» питання персонального голосування.

При цьому він вважає нормальним графіком роботу парламенту один раз на тиждень.

«Партія регіонів може запропонувати голосувати за законами один день на тиждень. Це не найгірший результат», сказав депутат.

Також бютівець сподівається що за кнопкодавство буде введена кримінальна та адміністративна відповідальність.

При цьому він пообіцяв, що опозиції вдасться змусити Партію регіонів шанувати Конституцію України.

Як повідомлялося, 22 листопада на засіданні підготовчої депутатської групи представники «Батьківщини», «УДАРу» і «Свободи» наполягали на тому, щоб на перше засідання нової ВР було винесено першим питання про персональне голосування у сесійній залі кожного народного депутата.

Вони також наполягали на тому, щоб на сьогоднішньому засіданні підготовчої групи було прийнято рішення про необхідність персонального голосування.

Після відмови приймати це рішення представники опозиції покинули залу засідань