Опозиція буде захищати від репресій влади всіх - навіть «регіоналів»

02 листопада 09:25

Заступник голови Верховної Ради, один з лідерів партії «Батьківщина» Микола Томенко висловив слова солідарності від фракції «БЮТ-Батьківщина» та опозиції тим депутатам від Партії регіонів, які сьогодні «потрапили під прес владних репресій», повідомляє прес-служба БЮТ.

 

«Хочу заявити, що БЮТ і опозиція буде захищати всіх людей, в тому числі і депутатів Партії регіонів від пресу і злочинних дій влади», - сказав М.Томенко під час виступу з трибуни парламенту в середу, 2 листопада.

М.Томенко, зокрема, нагадав, що народний депутат від Партії регіонів Василь Хара нещодавно заявив, що в Україні відновлені політичні репресії 37 року.

Політик додав, що так само «ми будемо співпрацювати, зокрема, і з тими депутатами Харківської обласної ради від Партії регіонів, які вчора під стінами Верховної Ради, а сьогодні під стінами Кабінету Міністрів захищають інтереси чорнобильців».

«Як бачите, коло тих людей, які не сприймають політику влади, розширюється і останнім часом особливо активно за рахунок депутатського корпусу Партії регіонів», - резюмував М.Томенко.