Опозиціонер із Донбасу заявляє, що йому погрожує двічі судимий «представник мера» (відео)

18 червня 12:48

Опозиціонер повідомив про погрози правоохоронним органам, але поки про вжиті міліцією і прокуратурою заходи йому нічого не відомо.

 

Опозиційний активіст, голова міського осередку партії «Батьківщина» в м. Сніжне (Донецька область) Андрій Іскра заявляє, що отримує погрози від місцевих кримінальних «авторитетів» за свою критику діяльності мера міста Олександра Дороніна.«Це почалося ще наприкінці травня, коли я виступив під час телемосту і сказав, що у нашого мера - підроблений диплом про вищу освіту. Мене попередили, що уб'ють, якщо я не припиню піднімати галас навколо мера та його родини. У якості «представника мера» зі мною, зокрема, кілька разів зустрічався Олександр Медведський», - повідомив Іскра кореспонденту DT.UA.За його інформацією, Медведський (1976 р.н.) був раніше двічі судимий - за грабіж і розбій, та провів у місцях позбавлення волі 11 років. Звільнився з ув'язнення 2010-го року.«І ось такий «представник» погрожує мені й моєму товаришеві Данилові Кислому. Не тільки за історію з дипломом, але також і за те, що ми відкрито протестували проти корупційних діянь нашого градоначальника. Фірма, що належить синові мера Володимиру Дороніну, на гроші, зібрані мешканцями, здійснювала газифікацію однієї з вулиць, і не виконала умови проекту. Однак газопровід, побудований із порушеннями, введено в експлуатацію без узгодження з людьми, які його, по суті, оплатили», - розповів Андрій Іскра.Він додав, що кілька днів тому стався ще один інцидент - невідомі в'їхали в літнє кафе, власницею якого є дружина активіста, побили охоронця та передали Іскрі «привіт від Сан Сана» (Дороніна по імені й по батькові звуть Олександром Олександровичем).

Опозиціонер наголосив, що повідомив про погрози правоохоронним органам, але поки про вжиті міліцією та прокуратурою заходи йому нічого не відомо. !zn

Читайте також:

В опозиції поскаржилися, що влада перешкоджає їм розміщувати передвиборчу агітацію

Найближчим часом об’єднана опозиція поповниться новими політсилами

Кожем’якін дізнався, що «регіони» готують компромат на Яценюка