Опозиція змінює тактику і стратегію: Ми йдемо піднімати людей проти нинішньої влади

07 березня 11:50

В опозиції впевнені, що винуватцем політичної та економічної кризи в країні є тільки одна людина - президент Янукович.

 

Опозиція заявляє, що починає піднімати людей на протест проти нинішньої влади. Про це заявив лідер фракції "Батьківщина" .

"Ми можемо стверджувати, що ніяких виборів президента в 2015 році не буде. Хто б не виграв вибори, п'ять ряджених суддів визнають, що вибори виграв президент Янукович", - сказав Яценюк на брифінгу в четвер, 7 березня

"Для нас вчорашнє рішення суду (про позбавлення Сергія Власенка депутатських повноважень) означає те, що опозиція міняє тактику і стратегію - ми будемо піднімати людей", - заявив він.

За словами Яценюка, винуватцем політичної та економічної кризи в країні є тільки одна людина - президент України Віктор Янукович. "Наша мета - щоб таких, як він, не було при владі, а влада належала народу України", - сказав лідер фракції.

"Якщо в найкоротші терміни ця політична та економічна криза не буде вирішена персонально Януковичем, вона закінчиться достроковими президентськими і парламентськими виборами", - заявив Яценюк.

Як повідомлялося, 6 березня Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) позбавив депутатських повноважень народного депутата фракції "Батьківщина" Власенка. !zn

Читайте також:

Опозиція продовжує третій день блокувати Раду

У "Батьківщині" впевнені, що влада по суті скасовує результати парламентських виборів

Яценюк і Кличко назвали позбавлення Власенка мандата спецоперацією зі знищення опозиції

Вищий адмінсуд позбавив Власенка депутатських повноважень