Опозиція визначилася з кандидатом у президенти

11 березня 07:56

Опозиція на президентських виборах буде висувати кандидатом у президенти екс-прем'єра Юлію Тимошенко.

 

За словами Арсенія Яценюка, опозиція визначилася з кандидатом у президенти, і буде об'єднана в президентських перегонах. "До виборів далеко. Ми як об'єднана опозиція "Батьківщина" визначилися з нашим кандидатом - це Юлія Тимошенко. Що стосується подальшого ходу подій, я переконаний в тому, що так само через кілька років, а може, раніше, ви візьмете інтерв'ю і пригадаєте те, що я вам сказав, - побачите, що опозиція буде об'єднана у президентських перегонах", - заявив Арсеній Яценюк.

Відповідаючи на питання, чи об'єднана опозиція сьогодні він сказав: "Я можу впевнено і чітко відповісти на це питання: опозиція єдина, опозиція згуртована і опозиція стала дуже дружною. Тому ми, в принципі, можемо подякувати за це Януковичу".

Раніше колишній міністр юстиції (часів президента Віктора Ющенка) Роман Зварич заявив, що в результаті внутрішньопартійного розколу кандидатом від Партії регіонів на президентських виборах 2015 року буде не Віктор Янукович.

Нагадаємо, що результати опитування, проведеного соціологічною групою Рейтинг в лютому, свідчать, що президент України Віктор Янукович програє у другому турі практично будь-якому опозиційному лідеру на виборах президента. !zn

Читайте також:

В суді у справі ЄЕСУ оголошено перерву до 22 березня

Кличко обігнав Тимошенко і Яценюка у президентському рейтингу

Янукович у другому турі виборів програє практично будь-якому з лідерів опозиції