Опозиція вирішила працювати у Раді без регіоналів

04 квiтня 12:42

У Верховній Раді України почалося засідання, яке проводить опозиція і позафракційні депутати, при цьому система голосування "Рада" у сесійній залі не увімкнена і не працюють мікрофони.

 

Опозиція зібралася відкрити засідання парламенту. Через внутрішню трансляцію Верховної Ради депутатів запросили у сесійну залу на засідання.

Головуючий на засіданні віце спікер від "Свободи" Руслан Кошулинський попросив депутатів під час виступів поводитися тихо, щоб журналісти могли чути.

У свою чергу лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк назвав сесію "регіоналів" і комуністів на Банковій пародією на ДКНС у СРСР в 1991 році.

Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що фракції мають конституційне право відкрити засідання під головуванням віце-прем'єр-спікера Олександра Кошулинського, проте ще порадяться з цього приводу.

Як відомо, депутати більшості від Партії регіонів, Компартії і частина позафракційних, у кількості 244 людини, проводять засідання парламенту у будівлі комітетів на вулиці Банковій. !zn

Читайте також:

Опозиція порівняла засідання на Банковій з путчем 1991 року і включила "Лебедине озеро"

У ПР визнали, що без опозиції їм не обійтися

Парламентська більшість вирішила приймати закони за межами Ради

Опозиція побоюється конституційного перевороту в Україні