Опозиція розблокувала Раду для слухань щодо оздоровлення дітей

03 квiтня 15:36

Депутати від опозиції, які вимагають призначити вибори у Києві, ненадовго розблокували роботу Верховної Ради для проведення слухань.

 

Опозиція, як і обіцяла, розблокувала трибуну і президію Верховної Ради для проведення парламентських слухань з питань оздоровлення і відпочинку дітей.

Разом з тим, після слухань депутати від опозиції готові продовжити блокування Ради, поки їхні вимоги - призначення виборів у Києві, скасування Пенсійної реформи і розгляд питання про відставку уряду Миколи Азарова - не будуть виконані.

Переговори фракцій опозиції з представниками Партії регіонів і спікером Верховної Ради Володимиром Рибаком продовжаться у четвер, 4 квітня.

"Зараз все залежить тільки від одного: чи будуть вони голосувати вибори по Києву.... Ми всі варіанти запропонували. Парламент буде заблокований дотих пір, поки не буде політичного рішення не тільки Партії регіонів, але і персонально президента Віктора Януковича", - заявив раніше лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, опозиція знову (втретє з початку роботи ВР 7-го скликання) заблокувала парламент 2 квітня - після того, як провладна партія відмовилася підтримати проект постанови про призначення виборів мера Києва і Київради на 25 травня. !zn

Читайте також:

Опозиція висунула три умови для розблокування Верховної Ради

За перші 100 днів роботи нової Ради у депутатів було 53 вихідних

Регіонали заговорили про перевибори Ради за мажоритарною системою

Більшість українців схвалили блокування парламенту опозицією