Опозиція почала всеукраїнську акцію проти Януковича "Вставай, Україно!"

14 березня 09:18

Всеукраїнська акція протесту "Вставай, Україно!", політичною метою якої є відставка президента Віктора Януковича, триватиме два місяці і завершиться маршем у Києві.

 

У Вінниці 14 березня пройде перша акція опозиції в рамках загальнонаціональної акції протесту "Вставай, Україно!", повідомляє прес-служба партії "Фронт змін".

Планується, що о 16:30 розпочнеться марш, який очолять голова фракції "Батьківщина" , фракції "УДАР" Віталій Кличко і фракції "Свобода" Олег Тягнибок. Марш завершиться мітингом біля обласної державної адміністрації за адресою вул. Соборна, 70.

Очікується, що перед початком маршу лідери опозиції поспілкуються з представниками ЗМІ.

У п'ятницю, 15 березня, опозиція приїде в Ужгород. "О 15:30 марш за участю Яценюка, Тягнибока і Кличка попрямує від Театральної площі до Народної площі, де відбудеться мітинг. Перед початком маршу, орієнтовно о 15:20, заплановане спілкування лідерів опозиції з представниками ЗМІ", - зазначають у "Фронті змін".

У суботу, 16 березня, акція "Вставай, Україно!" відбудеться у Львові. О 16:30 розпочнеться марш від пам'ятника Михайлу Грушевському. Завершиться акція мітингом біля пам'ятника Тарасу Шевченку на проспекті Свободи.

Раніше повідомлялося про те, що голови парламентських опозиційних фракцій - "Батьківщини", "УДАРу" і "Свободи" заявили про те, що в четвер, 14 березня, в Україні стартує всеукраїнська акція протесту опозиції "Вставай, Україно!" проти чинної влади, яка триватиме до 18 травня. !zn

Читайте також:

У Партії регіонів не бояться оголошеної опозицією акції протесту

Опозиція вже підготувала закон про імпічмент Януковича

Опозиція збирає народ на двомісячну акцію боротьби з Януковичем