Опозиція перемогла на довиборах в Івано-Франківську облраду

28 сiчня 11:21

На проміжних виборах в облраду у трьох одномандатних мажоритарних виборчих округах, які проходили 27 січня в Івано-Франківську, перемогли представники ВО "Свобода", ВО "Батьківщина" і Української республіканської партії (УРП).

 

На проміжних виборах в Івано-Франківську облраду у трьох одномандатних мажоритарних виборчих округах перемогли представники ВО "Свобода", ВО "Батьківщина" і Української республіканської партії (УРП)

За попередніми підрахунками, в окрузі №43 (Івано-Франківськ) перемогу отримав представник "Свободи" Іван Харук, округ №36 (Снятин) - кандидат від "Батьківщини" Іван Угрин і в окрузі №25 (Надвірна) - представник УРП Володимир Грабовецький.

Як повідомив голова Івано-Франківської обласної виборчої комісії Олег Пилип'юк, всі вони перемогли зі значним відривом від своїх конкурентів.

Явка виборців на проміжні вибори в облраду у виборчому окрузі №43 (Івано-Франківськ) склала 13,4% від загальної кількості виборців, внесених до списків для голосування в окрузі №25 (Надвірна) - 25,15%, в окрузі №36 (Снятин) - 56,13%.

Нагадаємо, 27 січня в Івано-Франківській області відбулися проміжні вибори до облради у трьох одномандатних мажоритарних виборчих округах. Проміжні вибори довелося проводити у зв'язку з обранням у Верховну Раду трьох депутатів обласної ради: самовисуванця Юрія Янка, представника "Батьківщини" Василя Гладія і голови обласної організації "Свобода" Олександра Сича. Дерев'янко не входить в жодну із фракцій у ВР. !zn

Читайте також:

У "Нашій Україні" визнали, що допомагали регіоналам на парламентських виборах

Син Порошенка піде на вибори у Вінницьку облраду від "Батьківщини"

У "проблемних" округах вже почали скуповувати голоси виборців