Об'єднану опозицію можуть поповнити Наливайченко і Катеринчук

21 червня 07:50

Склад Об'єднаної опозиції може поповнитися Валентином Наливайченко, який увійде до неї на підставі «індивідуального членства», а також Європейською партією Миколи Катеринчука

 

Колишній глава політради партії «Наша Україна» Валентин Наливайченко може увійти до Об'єднаної опозиції на підставі «індивідуального членства».

«Коли я виходив з «Нашої України», я відразу сказав, куди пішов. Я і так в цій команді, і хотів би продовжувати працювати там», - сказав Наливайченко в інтерв'ю виданню «Коммерсантъ-Украина".

Нагадаємо, що Наливайченко подав у відставку після того, як не зміг переконати однопартійців відмовитися від ідеї конкурувати на парламентських виборах зі списком кандидатів від Об'єднаної опозиції.

Крім того, за інформацією видання, в Об'єднану опозицію може влитися Європейська партія, що її очолює Микола Катеринчук.

Нагадаємо, що в середу, 20 червня, на брифінгу оголошено про приєднання до Об'єднаної опозиції партії Анатолія Гриценка «Громадянська позиція».

На питання про можливе приєднання партій Миколи Катеринчука і Юрія Кармазіна до Об'єднаної опозиції перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов відповів ствердно і додав: «Ми не виключаємо, що в Україні є політики, які не виставляють до об'єднаної опозиції вимог щодо списків, щодо округів, які разом з нами готові до боротьби, до протистояння і перемоги над режимом Януковича». Турчинов також сказав, що можливе приєднання інших партій до об'єднаної опозиції.

Об'єднану опозицію створено на основі партії «Батьківщина», в травні до неї увійшли «Фронт змін», «Народна самооборона», «Реформи і порядок», «За Україну!" і Народний рух України. !zn

Читайте також:

Наливайченко вийшов з «Нашої України»

«Громадянська позиція» Анатолия Гриценко присоединилась к объединенной оппозиции

Українські праві партії об’єднаються до кінця тижня

Партію Ющенка виключили з Комітету опору диктатурі