Об'єднана опозиція повторно запропонувала Кличку коаліцію у Раді

15 жовтня 14:09

«Батьківщина» запропонувала «УДАРу» після виборів вжити заходів для звільнення Юлії Тимошенко, а також скасувати недоторканність для президента, народних депутатів і суддів та ініціювати імпічмент Януковича.

 

Об'єднана опозиція «Батьківщина» повторно звернулася до партії «УДАР» Віталія Кличка щодо угоди про створення коаліції демократичних сил у Верховній Раді VII скликання.

Відповідне рішення було прийнято на з'їзді «Батьківщини», повідомили у прес-службі опозиції.

Об'єднатися пропонують «для вжиття всіх можливих заходів з метою звільнення Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та інших політичних в'язнів».

- Об’єднана опозиція зняла в Києві тільки одного кандидата на користь «УДАРу»

Також коаліція має проголосувати за закон про порядок імпічменту президента, за імпічмент президента Віктора Януковича, за закон про відкликання народного депутата, за встановлення кримінальної відповідальності для народних депутатів, які голосують чужими картками, скасувати недоторканність для президента, народних депутатів і суддів.

Окрім того, коаліція має проголосувати за продовження мораторію щодо формування ринка землі, за скасування закону про мови, пенсійної реформи, податкового кодексу.

Нагадаємо, що Об'єднана опозиція зняла на користь партії «УДАР» 26 кандидатів на мажоритарних округах. !zn

Читайте також:

«УДАР» зняв з виборів 26 мажоритарників на користь «Батьківщини»

«Батьківщина» поділилася рейтингом з Кличком і Тягнибоком

«Свобода» не буде знімати своїх кандидатів на користь «УДАРу»