Обама назвав зовнішню політику Ромні безрозсудною і помилковою

23 жовтня 19:40

Барак Обама назвав майбутні президентські вибори питанням довіри і закликав американців не покладатися на безрозсудного і спритного кандидата від Республіканської партії Мітта Ромні.

 

Президент США Барак Обама назвав майбутні президентські вибори питанням довіри і закликав американців не покладатися на безрозсудного і спритного кандидата від Республіканської партії Мітта Ромні.

"Ми звикли бачити політиків, які змінюють свою точку зору за чотири роки, але ми не звикли бачити їх такими, що міняють свої погляди за чотири дні", - заявив Б. Обама, виступаючи у вівторок перед своїми прихильниками у штаті Флорида.

"Ви можете проголосувати за безрозсудну і помилкову зовнішню політику, чи можете віддати перевагу стійкій і сильній лінії поведінки на міжнародній арені", - зазначив Обама.

"Вибори президента - це перш за все питання довіри. Це ключовий фактор у передвиборчій кампанії будь-якого кандидата в президенти. Ви повинні бути впевнені в тому, що дії людини, що веде за собою країну, відповідають вимовленим ним раніше словам. Ви вже знаєте, що мої слова ніколи не розходяться з ділом", - зазначив чинний глава держави.

Як повідомлялося раніше, діючий президент США Обама здобув перемогу в заключному раунді дебатів з Ромні.

Цього разу дебати були повністю присвячені питанням американської зовнішньої політики. !zn

Читайте також:

Американці присудили перемогу на дебатах Ромні

Обама взяв на себе відповідальність за загибель посла в Лівії

Ромні обігнав Обаму за популярністю після перемоги на теледебатах

Рекорд за 20 років: дебати між Обамою і Ромні подивилися 67,2 мільйони американців