Жванія має намір приєднатися до Партії регіонів

27 листопада 06:12

Народний депутат України Давид Жванія, який отримав на парламентських виборах перемогу як самовисуванець, має намір увійти у більшість в новому парламенті.

 

Народний депутат (НУ-НС) Давид Жванія, який переміг на виборах у парламент, планує у Верховній Раді VII скликання приєднатися до більшості Партії регіонів. Про це він заявив в ефірі одного з українських телеканалів.

«Як самовисуванець, я обирався в одеському окрузі, і я йшов за підтримки Партії регіонів. Я не був висунутий від партії, але я йшов з підтримкою Партії регіонів. Тому, я буду думати, міркувати і говорити, але, найімовірніше, я увійду в більшість, щоб не було ніяких інтриг і щоб про це багато не говорили», - він.

Нагадаємо, Давид Жванія отримав перемогу на виборах до Верховної Ради у мажоритарному окрузі № 140. За нього проголосували 32.07% виборців.

Раніше заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що майже всі мажоритарники вже написали заяви про вступ у фракцію.

Як відомо, у майбутній парламент Партія регіонів провела за списками і мажоритарними округами 185 депутатів. Самовисуванців і депутатів від інших політичних сил, які не змогли подолати 5%-й бар'єр у «сьомій» Раді - 50 осіб. !zn

Читайте також:

ЦВК винесла попередження Жванії за підкуп виборців шкільною формою

Партія регіонів планує сформувати парламентську більшість до середи

Центрвиборчком зареєстрував вже більше 300 народних депутатів