Новий міністр оборони пообіцяв Україні престижну армію майбутнього

27 грудня 14:35

Севастопольський бізнесмен Павло Лєбєдєв, який очолив головне оборонне відомство країни, пообіцяв зробити українську армію сучасною і підняти її престиж у суспільстві.

 

Новопризначений міністр оборони Павло Лєбєдєв пообіцяв зробити українську армію сучасною, високомобільною, а також підняти її престиж у суспільстві.

«Основна увага буде приділятися бойовій підготовці військ. Ми будемо скорочувати частину забезпечення: армія майбутнього стане сучасною і високомобільною. Ми піднімемо престиж армії і флоту в суспільстві!» - заявив міністр під час зустрічі з керівним складом Севастопольського гарнізону, передає прес-служба Міноборони.

За словами Лєбєдєва, підвищена увага з боку керівництва оборонного відомства буде приділятися оснащенню авіації, ВМС і високомобільних десантних військ новими зразками озброєння і військової техніки.

«Велика увага буде приділятися морально-ідеологічному вихованню військовослужбовців, підняття престижу військової служби», - додав він.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович призначив Павла Лєбєдєва на посаду міністра оборони 24 грудня.

Це призначення стало однією з найбільших несподіванок для політологів і військових експертів. Лєбєдєв - кадровий військовий, севастопольський бізнесмен, «комерційний уповноважений» Олександра Януковича в Севастополі.

У парламенті двох попередніх скликань Лєбєдєв працював у комітеті транспорту та зв'язку. У 2006-му році був обраний до Ради за списком БЮТ, а вже на позачергових виборах 2007 року балотувався від Партії регіонів.

На виборів 28 жовтня 2012 року він переміг у мажоритарному окрузі в Севастополі. !zn

Читайте також:

Силовий і економічний блоки нового Кабміну будуть зосереджені в руках «Сім'ї»

Військове виховання знову в моді: яка ціна такої популярності?

Україна відновила програму підготовки бойових дельфінів в інтересах ВМС

Керівництво Саламатіна призвело «Укроборонпром» до збитків на сотні мільйонів гривень