Новим прокурором Криму став уродженець Єнакієвого

09 грудня 09:59

Верховна Рада Криму узгодила призначення на посаду прокурора автономії кандидатуру В'ячеслава Павлова. За таке рішення на позачерговій сесії у п'ятницю, 9 грудня, проголосували 76 депутатів.

 

В.Павлов 1971 року народження, уродженець міста Єнакієве, Донецької області. Закінчив Національну юридичну академію України ім.Я.Мудрого.

В.Павлов працював старшим слідчим прокуратури Єнакієвого, прокурором Ворошиловського району Донецька, начальником управління з нагляду за органами внутрішніх справ Генеральної прокуратури, заступником прокурора Донецької області. З квітня 2007 року по червень 2010 року працював на посаді прокурора міста Макіївки Донецької області. Дотепер очолював прокуратуру Запорізької області.

Колишній прокурор Криму Степан Молицький продовжить роботу на посаді прокурора Одеської області. Також його затверджено членом колегії Генеральної прокуратури.

Нагадаємо, 7 грудня у зв'язку з ротацією і завершенням п'ятирічного терміну повноважень прокурорів окремих областей генеральний прокурор Віктор Пшонка провів низку призначень.