Німці опублікували «правдиве» новорічне привітання Путіна: Що добре для мене, добре і для Росії

02 сiчня 15:32

На думку видання Handelsblatt, Володимир Путін повинен був розпочати своє звернення з утвердження того, що рік був важкий: «через невелику пригоду під час кайтсерфінгу на Курилах у мене розболілася спина. Цілі місяці без полювання на велику дичину, без пошуку скарбів на дні моря, без хокею».

 

Редакція німецького видання Handelsblatt вирішила написати новорічні звернення президентів так, як вони б звучали, якби політики говорили тільки правду. Журналісти переписали поздоровлення лідерів Німеччини, Італії, США, Франції, Іспанії та Росії.

Володимир Путін, на думку німців, повинен був розпочати своє звернення із того, що рік був важкий: "через невелику пригоду під час кайтсерфінгу на Курилах у мене розболілася спина. Цілі місяці без полювання на велику дичину, без пошуку скарбів на дні моря, без хокею. Я страждав - і ви страждали разом зі мною".

"Але це минуло, я сьогодні дивлюся вперед у добре майбутнє. А що добре для Володимира Володимировича, то добре й для Росії", - продовжував би Путін.

"Ви нещодавно знову обрали мене на посаду президента, а в 2018 році вам можна буде зробити це ще раз. До 2024 року стане зрозуміло, яка з моїх доньок піде по моїх стопах, хоча я б хотів онука", - сказав би президент, зазначивши, що далі він присвятить себе полюванню на ведмедів.- "До цього наших запасів нафти і газу точно вистачить, про економіку і про моє утримання можна не піклуватися".

Також Путін зазначив би про демографічну проблему Росії: "Багато хто з вас, як і раніше, спиваються або емігрують. Але я з цим покінчу", а заборона на усиновлення російських дітей американцями і підвищення горілчаного акцизу - "тільки перші кроки".

На думку авторів замітки, Путін міг би поскаржитися на нудьгу і пообіцяти, що в 2014 році виграє олімпійські змагання по швидкісному лижному спуску, "інакше інвестиції в 30 мільярдів євро будуть витрачені даремно", у 2022 році очолить перший пілотований політ на Марс, а в майбутньому році помилує "дівчаток з Pussy Riot", "але з однією умовою: нехай вони виступлять в Кремлі, коли мій друг Сільвіо знову відвідає нас з державним візитом". !zn

Читайте також:

Тимошенко побажала українцям поміняти місцями життєві пріоритети

Янукович і Коморовський обмінялися привітаннями і не забули обговорити євроінтеграцію України

Німецький таблоїд вибачився перед Україною за «країну повій»