Німецькі лікарі приїдуть для огляду Тимошенко наступного тижня, - ЗМІ

27 квiтня 19:05

Німецькі лікарі наступного тижня приїдуть до України для огляду Юлії Тимошенко. Раніше МЗС України зверталося до німецької сторони з проханням посприяти приїзду німецьких медиків для огляду екс-прем'єра.

 

Німецькі лікарі втретє приїдуть в Україну для огляду екс-прем'єра України Юлії Тимошенко.

«Німецькі лікарі приїдуть в Україну на наступному тижні на запрошення українського уряду для огляду Тимошенко», - повідомило джерело в МЗС.

Раніше МЗС України зверталося до німецької сторони з проханням посприяти приїзду німецьких медиків для огляду і лікування Тимошенко.

Лікарі німецької клініки «Шаріте» вже двічі приїжджали в Україну з цією метою.

У мережі з'явилися знімки синців Тимошенко (фото)

Як відомо, 24 квітня захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що його підзахисна оголосила голодування з 20 квітня. Крім того, за його словами, у Тимошенко на руках синяки і гематома на животі як результат її транспортування з колонії лікарні.

Пізніше сама Тимошенко поширила заяву, де стверджувала, що проти неї застосовується фізична сила. «Від болю і відчаю я, як могла, почала захищатися і отримала через простирадло сильний удар кулаком в живіт, мені скрутили руки і ноги, підняли і потягнули в простирадлі на вулицю. Я думала, що настали останні хвилини мого життя», - розповіла екс-прем'єр. !zn

Читайте також:

Чорновіл: Теракти в Дніпропетровську відвернуть увагу від Тимошенко

МЗС запросив німецьких лікарів знову обстежити Тимошенко

Тимошенко: Я думала, що наступили останні хвилини мого життя

Тимошенко з 20 квітня оголосила голодування, - Власенко

Серед українських політиків з негативно-іронічної тональністю на ТБ найчастіше згадують Тимошенко