Навальний вийшов на свободу і обіцяє нові акції протесту

21 грудня 07:05

У Москві опозиціонер Олексій Навальний вийшов на свободу після відбуття адміністративного арешту, передає кореспондент "Інтерфаксу" у ніч на середу.

 

Приблизно о 2:35 мск О.Навальний вийшов з будівлі відділу поліції в районі Мар'їнський парк, куди його було перевезено із спецприймальника.

Зустрічати О.Навального прийшли близько 100 його соратників і журналістів. На імпровізованій прес-конференції відразу після звільнення О.Навальний заявив, що на президентських виборах 4 березня опозиція повинна підтримувати голосування за будь-якого кандидата - окрім Володимира Путіна.

Представники опозиції зараз ведуть підготовку до масового мітингу у Москві 24 грудня, в якому, як очікується, візьмуть участь і Навальний з Яшиним.

Раніше повідомлялося, що опозиціонер Ілля Яшин також вийшов з-під арешту з приміщення "паспортного столу" на північному заході Москви.


Нагадаємо, у понеділок, 5 грудня, на Чистих прудах у Москві пройшов мітинг опозиції, що ставить під сумнів підсумки голосування. Поліція затримала близько 300 учасників заходу, серед яких - відомий блогер Олексій Навальний і співголова опозиційного руху «Солідарність» Ілля Яшин, якого заарештували на 15 діб.