Націоналісти попросили Януковича скасувати зиму, економіку і капусту

22 листопада 11:28

Активісти Конгресу українських націоналістів, УНП та УНА-УНСО прикріпили на Банковій листівку з "привітаннями" президенту з нагоди річниці Помаранчевої революції.

 

На честь восьмої річниці Помаранчевої революції 22 листопада націоналісти закликали президента Віктора Януковича відновити святкування Дня Свободи.

Представники Конгресу українських націоналістів, УНП, УНА-УНСО та інших «привітали» президента з Днем Свободи листівкою, яку прикріпили на паркані біля адміністрації глави держави на Банковій, передає ЛІГАБізнесІнформ.

У своєму зверненні націоналісти попросили президента, поки не настав 2015 рік, «скасувати зиму, оскільки газ не дешевшає, економіку, бо вона не працює, капусту, тому що не послухалася Азарова і не стала доступною народу, а також авторитаризм, який чужий українцям і президенту все одно нічим не допоможе».

Таким чином учасники акції натякнули на рішення Януковича скасувати День свободи як свято.

Нагадаємо, День Свободи відзначався 22 листопада за указом президента Віктора Ющенка. 30 грудня 2011 року президент Віктор Янукович скасував це свято, заснувавши натомість День соборності та свободи 22 січня. !zn

Читайте також:

З нагоди річниці Помаранчевої революції в центрі Києва відбудеться мітинг

Луценко закликав опозицію до нового Майдану

Вищий адмінсуд залишив чинним указ Януковича про скасування святкування Дня свободи