Наметове містечко прихильників Тимошенко на Хрещатику напередодні виборів зносити не будуть

12 жовтня 10:08

Щодо наметового містечка вживати заходів міліція не буде. Незважаючи на день тиші, міліція може тільки забезпечувати охорону громадського порядку.

 

Міліція не має наміру зносити наметове містечко прихильників екс-прем'єра Юлії Тимошенко біля Печерського районного суду в Києві напередодні виборів, коли заборонена передвиборча агітація, повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк.

"Щодо наметового містечка вживати заходів міліція не буде, і не має на це права. Бо якщо навіть хтось там щось і буде робити, це можуть робити комунальні служби і виконавча служба", - сказав він на прес-конференції 12 жовтня в Києві.

Ратушняк уточнив, що міліція лише забезпечує охорону громадського порядку.

-
Минув рік із дня винесення вироку Тимошенко у газовій справі

Парламентські вибори в Україні запановані на 28 жовтня. Відповідно до закону, 27 жовтня в країні буде "день тиші", коли будь-яка агітація заборонена.

Наметове містечко на підтримку Тимошенко було розгорнуто з початком судового процесу у "газовій справі" біля Печерського районного суду Києва на Хрещатику у червні 2011 року.

11 жовтня 2011 року суд засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009-му році. !zn

Читайте також:

Минув рік із дня винесення вироку Тимошенко у газовій справі

Питання про виписку Тимошенко з лікарні вирішиться після приїзду німецьких медиків

Тимошенко почала агітувати за мажоритарників з лікарні (ДОКУМЕНТ)

У Європі затягується розгляд скарг Тимошенко і Луценка