На виборах до Держдуми Росія відкриє 9 дільниць в Україні

08 листопада 08:55

Росія має намір відкрити в Україні 9 виборчих дільниць на вибори депутатів Державної думи Федеральних зборів Росії, які пройдуть 4 грудня.

 

Про це повідомила прес-секретар посольства Росії у Києві Олена Хоменко.

Так, за її словами, попередньо вирішено, що виборчі дільниці буде відкрито у консульському відділі в Києві на вулиці Кутузова, 8, а також у приміщеннях генеральних консульств у Харкові, Одесі, Львові та Сімферополі.

Окрім того, згідно з повідомленням генконсульства Росії у Сімферополі, виборчі дільниці буде відкрито у Севастополі на площі Ушакова, 1, у Феодосії (Крим) на вулиці Куйбишева, 21, у селищах Кача і Гвардійське (Крим) у місцевих будинках офіцерів.

Всі дільниці працюватимуть з 08:00 до 20:00.

У Криму в рамках виборчої дільниці у Сімферополі буде організовано 4 виїзних пункти голосування: у Джанкої (вул. Леніна, 45/2, Палац культури), Євпаторії (проспект Перемоги, 19), Керчі (Керч, вул. Карла Маркса, 16Б) і Ялті (вул. Севастопольська, 12/43, санаторій «Ялта»).

Вони працюватимуть з 11:00 до 14:00.

Посольство має намір також організувати доставку виборчих урн (виїзних) до Чернігова і Черкас.

Згідно з повідомленням Центральної виборчої комісії Росії, до виборів Держдуми 4 грудня допущені партії «Единая Россия», Комуністична партія Росії, Ліберально-демократична партія Росії,
«Яблоко», «Патриоты России», «Справедливая Россия» и «Правое дело».

Партію «Единая Россия» на даний момент очолює прем'єр-міністр Росії Володимир Путін, а на виборах її список очолить президент Росії Дмитро Медвєдєв.