На родичів лідера донецької опозиції «наїхала» податкова

19 липня 16:27

Податкова міліція провела обшук на підприємстві родичів керівника Донецького штабу Об'єднаної опозиції «Батьківщина» Олександра Ярошенка. Вилучили три жорстких диски з документацією підприємства і всі бухгалтерські звіти за останні три роки. Опозиціонери заявили про політичний тиск.

 

Почався тиск на родичів керівника Донецького штабу Об'єднаної опозиції «Батьківщина» Олександра Ярошенка. Про це повідомила прес-служба партії «Фронт змін».
«Об 11 ранку 19 липня розпочався обшук на Маріупольському підприємстві «ТОВ Ярудей Нерухомість», що належить родині Олександра Ярошенка. Його проводили 18 співробітників податкової міліції міста Маріуполя на чолі з підполковником Віталієм Коротким.
Правоохоронці відмовилися надати документи, що підтверджують правомірність обшуку. Проте працівникам підприємства вдалося помітити, що документи на обшук виписані на «Торговий Дім Ярудей», в той час як підприємство вже три роки носить іншу назву - «ТОВ Ярудей Нерухомість».
Працівники податкової міліції вилучили три жорстких диски з документацією підприємства і всі бухгалтерські звіти за останні три роки. Зараз обшук в офісі завершено. Працівники податкової міліції перемістилися в будинок головного бухгалтера «ТОВ Ярудей Нерухомість».
Народний депутат України Геннадій Москаль звернувся до генерального прокурора та Державної податкової адміністрації України з вимогою перевірити правомірність таких дій співробітників податкової міліції.
17 липня Ярошенко на прес-конференції оголосив про початок збору підписів у рамках акції «Україна проти Януковича» в Донецькій області. У всіх районних центрах області розпочали роботу інформаційні намети Об'єднаної опозиції, де кожен може заповнити документи і приєднатися до судового позову проти президента Януковича. !zn
Читайте також: