На день народження Тимошенко під її вікнами випустять голубів

27 листопада 06:40

Юлія Тимошенко другий рік святкує свій день народження за ґратами. Приїхати до Харкова привітати іменинницю планують лідери опозиції і її прихильники.

 

27 листопада екс-прем'єр України Юлія Тимошенко святкує свій 52-й день народження.

Лідери опозиційних партій, народні депутати та її прихильники планують у цей день приїхати привітати Тимошенко під стіни харківської лікарні, де засуджена на 7 років позбавлення волі політик зараз проходить курс лікування.

«Вранці запланований невеликий мітинг, на якому виступить Олександр Турчинов. Але концерту не буде. Під вікнами лікарні хочемо випустити голубів як символ свободи. Іменинниці наші збираються привезти у подарунок книги, косметику, квіти і передати фотографії її соратників на мітингах», - розповіли у «Батьківщині».

Також на Тимошенко чекає величезна кількість червоних і білих троянд, повітряних куль.

Раніше Державна пенітенціарна служба «як виняток» дозволила на честь дня народження Тимошенко провести їй триденне побачення з донькою Євгенією.

А напередодні дня народження у Римі, за рішенням міської мерії, на фасаді одного з будинків Капітолійського пагорба повісили портрет Тимошенко на знак солідарності і підтримки екс-прем'єра України.

Нагадаємо, в минулому році Юлія Тимошенко святкувала свій день народження в Лук'янівському СІЗО у Києві. Тоді під стінами ізолятора відбувся концерт за участю українських виконавців Ніни Матвієнко, Тараса Чубая, Марії Бурмаки. !zn

Читайте також:

У Держдепі США вважають, що ув'язнення Тимошенко колосально нашкодило Україні

Під Новий рік опозиція почне збір підписів за референдум щодо звільнення Тимошенко

Німецькі лікарі все-таки вмовили Тимошенко припинити голодування

Тимошенко - третій кандидат на Нобелівську премію за версією букмекерів