На "допит" Азарова опозиції виділили всього 15 хвилин

22 березня 11:25

В опозиції буде всього 15 хвилин, щоб поставити питання прем'єрові, у час, що залишився, перед ними будуть виступати голови міністерств соцполітики, охорони здоров'я та фінансів.

 

В опозиції на засіданні Верховної Ради України буде тільки 15 хвилин для того, щоб поставити питання прем'єр-міністрові Миколі Азарову. Ще 45 хвилин перед депутатами будуть виступати міністр праці і соціальної політики Наталія Королевська, міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова і перший заступник міністра фінансів Анатолій Марковський. Про це повідомив спікер парламенту Володимир Рибак на ранковому пленарному засіданні Верховної Ради.

Рибак зазначив, що опозиційні фракції не визначилися з темою години питань до уряду. Між тим, їхні письмові запитання в основному стосуються тем, за які відповідають міністерства соціальної політики, охорони здоров'я та фінансів. Тому, перед ними будуть виступати глави цих відомств. Замість міністра фінансів Юрія Колобова на питання депутатів відповість його перший заступник, оскільки міністр перебуває у відрядженні.

Спікер сказав, що відповіді членів уряду на письмові та усні питання депутатів займуть 45 хвилин. В останні п'ятнадцять хвилин парламентарії зможуть поставити питання іншим членам уряду.

Нагадаємо, на засіданні погоджувальної ради в понеділок опозиція наполягала на тому, щоб у п'ятницю в парламенті був присутній прем'єр-міністр і уряд у повному складі. Зокрема, депутати планували поцікавитися, чому Кабінет міністрів під керівництвом Миколи Азарова вже третій рік працює без програми діяльності уряду. !zn

Читайте також:

Азарову не подобається, коли міністрів "хапають за рукави і ставлять питання"

Регіонали розчарувалися в Королевській і заговорили про її відставку

Діяльність Януковича не підтримують понад 50% українців