МЗС вирішив не надавати значення наміру переселити до Сибіру 7 млн ​​українців

24 грудня 15:26

Український народ достатньо сильний і мудрий, щоб не стати демографічним матеріалом для вирішення демографічних проблем Росії в Сибіру, заявили в МЗС.

 

У Міністерстві закордонних справ заявляють, що не мають наміру надавати особливого значення заявам секретаря ростовського регіонального відділення «Російський Соціально-Консервативний Союз» російської правлячої партії «Единая Россия» Антона Бредихина з приводу переселення 7 млн українців до Сибіру для вирішення демографічної проблеми.

«Не хотілося б надавати особливого значення висловлюванням нікого товариша Бредіхіна, проте в цілому ми виходимо з того, що український народ достятньо сильний і мудрий, щоб не стати демографічним матеріалом для вирішення демографічних проблем Росії у Сибіру», - заявив директор департаменту інформаційної політики МЗС Олег Волошин, коментуючи відповідну заяву Бредихина.

- В «Единой России» після вступу України до Митного союзу мають намір переселити до Сибіру 7 млн українців

Раніше під час круглого столу «Євразійський союз: утопія чи реальність?» Бредіхін заявив, що після можливого вступу України до Митного союзу необхідно переселити 7 млн українців до Сибіру для «демографічного кордону проти китайського напливу». !zn

Читайте також:

МЗС України не зможе пред'явити Росії претензії через викрадення Развозжаєва - немає підстав

Лутковська вирішила не втручатися у звільнення українки в Сирії

В українському МЗС назвали «дивною» ідею санкцій до окремих чиновників

МЗС не підтверджує історію нібито громадянки України про гарем у Косово