МВС: Суслова обшукують за підробку документів

12 жовтня 13:34

Обшуки в офісі та будинку народного депутата Євгена Суслова проводяться в рамках кримінальної справи, порушеної за підроблення документів фермерського господарства невідомими особами. Про це повідомила начальник Управління зв'язків з громадськістю МВС України Вікторія Кушнір.

 

«Обшуки санкціоновані судом, проводяться в офісі та за місцем проживання підприємця (Є.Суслова) в рамках кримінальної справи, порушеної за ознаками злочину, передбаченого чч.1, 3,4 ст.358 Кримінального кодексу України, за фактом підробки і використання документів сільськогосподарського фермерського господарства", - сказала В.Кушнір.

За її словами, на сьогодні слідством з'ясовано, що протягом 2007-2010 років невстановлені особи без відома засновника і голови підприємства здійснювали фінансово-господарську діяльність і від його імені подавали документи до органів державної влади.

Як зазначила В.Кушнір, розслідування у вказаній кримінальній справі проводить слідче управління ГУМВС України в Київській області із залученням працівників УБОЗу.

Нагадаємо, Є.Суслов заявив, що його побили співробітники міліції під час обшуку.

Як відомо вчора, під час оголошення вироку Юлії Тимошенко Є.Суслов безсторонньо висловлювався на адресу співробітників міліції після зіткнень біля суду.

Окрім того, Є.Суслов раніше заявляв про переслідування його родини і покладав відповідальність на міністра внутрішніх справ України Анатолія Могильова у тому випадку, якщо з ним або з ким-небудь з членів його сім'ї щось станеться.