МВС: У Тернополі депутат Ради побив заступника губернатора

05 березня 09:42

У міліції не назвали прізвищ учасників конфлікту - заступника губернатора і народного депутата, а також їхню партійну приналежність.

 

У Тернопільський міськвідділ внутрішніх справ 4 березня звернувся один із заступників голови облдержадміністрації із заявою про заподіяння тілесних ушкоджень. За наявними даними, конфлікт виник під час проведення у приміщеннях обласної ради та облдержадміністрації зборів партій, громадських організацій та їхніх прихильників, повідомляє УМВС в Тернопільській області.

"До зіткнення призвели полярні погляди різних політичних сил. Завдяки оперативному втручанню співробітників міліції протистояння не було допущено. Правоохоронці з'ясували, що конфлікт виник після того, як один з депутатів Верховної ради заподіяв тілесні ушкодження заступникові губернатора", - йдеться в повідомленні УМВС.

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводиться перевірка.

Крім того, про перешкоджання проведенню суспільно політичного заходу міліціонерам повідомили представники однієї з партій.

У міліції не назвали прізвищ учасників конфлікту - заступника губернатора і народного депутата, а також їхню партійну приналежність. !zn

Читайте також:

Регіонали пообіцяли, що більше не будуть бити опозицію

Кличко розкритикував бійки депутатів: Кулаками у них не дуже добре виходить

Другий день роботи нової Ради почався з великої бійки

У Броварах через агітку побилися депутат БЮТ і підполковник міліції