Москаль: Ющенко переїздить до Америки

20 вересня 09:33

Екс-президент України Віктор Ющенко подав документи на проживання в США. Про це заявив депутат Геннадій Москаль, посилаючись на джерела в українській діаспорі в США.

 

«За достовірною інформацію, яку я отримав від української діаспори в США, колишній президент України Віктор Ющенко, котрий нещодавно перебував в Америці, подав документи для отримання дозволу на проживання в Сполучених Штатах. Подальша мета цього кроку – отримання громадянства цієї країни», – заявив Г.Москаль.

У той же час прес-секретар В.Ющенка Ірина Ваннікова у коментарі УНІАН категорично спростувала цю інформацію.
«Одягли вишиванки на свої брудні тіла і брешуть. Це висловлювання дуже пасує Г.Москалю - яскравому представнику псевдодемократів», - зазначила вона.
І.Ваннікова вважає, що В.Ющенко, як справжній демократ і патріот, несе загрозу для таких «псевдодемократів», тому й з'являються подібні повідомлення.
І.Ваннікова розповіла, що екс-президент зараз дійсно перебуває у США на запрошення екс-президента США Білла Клінтона. Він бере участь у щорічних заходах «Глобальна ініціатива Клінтона (CGI)» у Нью-Йорку.

Нагадаємо, що вчора В.Ющенко отримав від інституту політики Сенатора Доула (м.Лоуренс, Канзас, США) нагороду Dole Leadership Prize, яка щорічно присуджується особі або групі, чиє служіння державі надихає інших.