Москаль: Могильов збрехав Януковичу про затримання вбивці одеського бізнесмена

25 липня 07:23

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов збрехав про затримання вбивці одеського бізнесмена Олександра Коробчинського. Про це, посилаючись на дані свого депутатського розслідування, повідомив перший заступник голови Комітету ВР України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль, передає прес-служба НУНС.

 

«Запевнення А.Могильова на зустрічі з Президентом України В.Януковичем, що вбивцю голови Партії промисловців і підприємців України, бізнесмена і екс-кандидата в мери Одеси Олександра Коробчинського встановлено, і правоохоронні органи вживають заходів щодо його затримання, - цинічна брехня. Як показало моє депутатське розслідування, насправді вбивця невідомий, нікого у кримінальній справі не затримано, не оголошено у розшук, ніяких відомостей, які вказували б на особистість злочинця, на сьогодні немає. Тому розтиражована ЗМІ заява Могильова викликала у міліції та прокуратурі Одеси справжній шок. Очевидно, заради того, щоб показати Президенту свою корисність і працьовитість, а також отримати до Дня незалежності чергову нагороду, Могильов вже не зупиняється перед відвертою брехнею», - вважає Москаль.

Нагадаємо, що 5 січня цього року невідомий розстріляв О.Коробчинського у центрі Одеси, недалеко від Оперного театру. Постраждалого було госпіталізовано до однієї з приватних клінік Одеси, де він помер під час операції.

Голова Міністерства внутрішніх справ України Анатолій Могильов заявив, що особу вбивці встановлено.