Москаль: Курочкін хотів вбити Луценка

09 лютого 10:18

Москаль порадив Луценку мати конспіративну квартиру, щоб його не вбили. Замах на життя екс-глави МВС готував російський бізнесмен.

 

Народний депутат від НУНС Геннадій Москаль розповів в суді у справі екс-глави МВС Юрія Луценка, що це він порадив підсудному мати конспіративну квартиру - в цілях безпеки.

За його словами, причина такої поради була в тому, що скандально відомий російський бізнесмен Максим Курочкін готував вбивство Луценка, пише
Сегодня.

Нагадаємо, 27 березня 2007 року у дворі Святошинського районного суду Києва було застрелено російського підприємця і голову «Російського клубу» Максима Курочкіна, відомого в українській пресі як Макс Скажений. Невідомий вистрілив у росіянина, коли того конвоювали із зали засідань до спецавтомобіля. Пошук вбивць «по гарячим слідам» результатів не приніс.

Луценка звинувачують у злочинній змові з його водієм Леонідом Приступлюком, якому екс-міністр без черги виділив квартиру і якого нібито незаконно підвищили у званні, внаслідок чого Приступлюк отримував підвищені зарплату і пенсію. Також інкримінують колишньому головному міліціонеру занадто помпезне святкування Дня міліції за 300 000 гривень. !
zn

Читайте також:

Луценко хоче, щоб Ющенко відповів за квіти міліціонерам


Луценко відмовився від тюремної дієти

Москаль впевнений, що Луценку винесуть обвинувальний вирок