Могильов оголосив Меджліс поза правовим полем і відмовився з ним співпрацювати

12 березня 17:27

Могильов запропонував взагалі прибрати це слово - Меджліс. Він готовий працювати з головою Меджлісу Джемілєвим, але не з самою організацією.

 

Голова Ради міністрів АРК Анатолій Могильов вважає, що Меджліс кримськотатарського народу знаходиться поза правовим полем України, тому він не має наміру працювати з ним.

"Меджліс - це структура, яка знаходиться не у правовому полі України. Я готовий спілкуватися з народним депутатом України Джемілєвим, з депутатом ВР Криму Чубаровим, але це слово (Меджліс) давайте заберемо", - сказав Могильов на пресс-конференції за підсумками засідання Радміну АРК.

На питання журналістів, чому на нараді під керівництвом глави уряду Криму з питань розвитку підприємництва на плато Ай-Петрі були присутні члени Меджлісу, Могильов пояснив, що вів діалог з підприємцями.

"Я проводив цю нараду з представниками підприємців, які працюють на Ай-Петрі, і з нашим Рескомнацем. Ніяких інших структур я там не бачив", - повідомив прем'єр.

Меджліс кримськотатарського народу є в період між сесіями Курултаю єдиним вищим повноважним презентабельно-виконавчим органом кримськотатарського народу, що обирається Курултаєм з числа його делегатів. Меджліс кримськотатарського народу складається з 33 людей, включаючи голову Меджлісу. !zn

Читайте також:

Могильов запевняє, що не дискримінує представників Меджлісу

Мерія Сімферополя не дозволила Меджлісу проводити традиційний жалобний мітинг 18 травня

Могильов "зачищає" кримську владу від представників Меджлісу