Міліція взяла під охорону родичів побитої Ландіком дівчини

18 липня 05:05

Марію Коршунову, яку було побито у ресторані «Баккара» депутатом Романом Ландіком, взято під охорону спецпідрозділу «Грифон».

 

За словами адвоката дівчини, під крило спецпідрозділу попросилися і деякі її родичі.

«Хто саме написав заяву, не можу вам сказати, але вони теж - особи, які охороняються. Марія буде під охороною до суду. Зараз вона продовжує лікування вдома», - заявив газеті «Сегодня» адвокат потерпілої.

Адвокат спростував слова Романа Ландіка, який раніше заявляв, що конфлікт з Марією вирішено полюбовно.

«Марія перебувала у шоковому стані і свої перші претензії була готова відкликати на наступний день після інциденту. Але, за нашою з нею домовленістю, вона не могла цього зробити без адвоката. Офіційно відмови не оформляла. Поки вона лікується, ми не будемо вживати конкретних кроків. Суть претензій оформимо пізніше», - пообіцяв захисник.

Сам адвокат поки не називає своє прізвище. З журналістом він погодився говорити тільки за телефоном, при цьому він не називає своє прізвище.

«Справа в тому, що мене багато хто знає. Поки ми з Марією визначаємося з нашою позицією, я хотів би повністю виключити контакти зі мною третіх сторін. Можливо, вже на цьому тижні я офіційно дам інформацію», - сказав чоловік, який представився Ігорем.

Нагадаємо, 4 липня близько 2:40 у луганському ресторані «Баккара» Р.Ландік, грубо порушуючи громадський порядок, завдав 20-річній дівчині тілесних ушкоджень.

За цим фактом прокуратурою Луганської області стосовно Р.Ландіка було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України.