Міліція обшукала будинок «свободівця»

24 травня 07:21

Міліція обшукала будинок депутата від «Свободи» Степана Підкуймухи, якого заарештовано за підозрою у хуліганстві під час заворушень у Львові 9 травня.

 

Обшук проводили співробітники Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Львівській області, повідомляє прес-служба ВО «Свобода».

Міліція вилучила піджак, в якому депутат був 9 травня у Львові.

За словами адвоката депутата Віктора Титаренка, обшук тривав більше години, трохи більше часу зайняло оформлення протоколу.

Як раніше було повідомлено, суд заарештував Підкуймуху до 21 липня, у зв'язку з чим той оголошував голодування.

Нагадаємо, 9 травня у Львові відбулося кілька сутичок між націоналістами, учасниками проросійських організацій і міліцією. У результаті заворушень помічник депутата Львівської міської ради Олег Ковпак отримав вогнепальне поранення в ногу, а також було побито голову обласної організації Антифашистського комітету, члена КПУ Олександра Калинюка.

За фактом стрілянини у Львові 9 травня порушено кримінальну справу.

Людина, яка стріляла у представника «Свободи», виявилася сином колишнього заступника начальника обласного управління ДАІ - Любомира Сопільника.

Губернатор Львівської області, депутат від Партії регіонів Михайло Цимбалюк після зустрічі з представниками партії «Свобода» написав заяву про відставку.