Мер Слов'янська віддала свою приймальню сину Азарова

02 березня 14:59

Неля Штепа вважає, що після перемоги Олексія Азарова на окрузі в Слов'янську йому заздрять "всі міста України".

 

Мер міста Слов'янськ у Донецькій області Неля Штепа віддала свою громадську приймальню, розташовану на першому поверсі міськради, народному депутату Олексію Азарову, синові прем'єр-міністра Миколи Азарова.

В інтерв'ю ТВі Штепа зізналася, що вважає Азарова кращим депутатом, і що Слов'янську тепер заздрять інші донецькі міста. За її словами, такий депутат - "це як виграш у лотерею".

"Нам заздрять усі міста України. Не тому, що він син прем'єра, а тому, що дієва людина", - сказала Штепа.

Сам народний депутат востаннє був у Слов'янську ще в січні, розповів журналістам його помічник, якого вони застали в приймальній у мерії.

Втім, градоначальницю не розчаровує те, що Олексій Азаров нечастий гість у Слов'янську. "Він вирішує питання в Києві. Не обов'язково бути тут, щоб допомагати мешканцям округу", - запевнила Штепа.

Нагадаємо, Олексій Азаров (висуванець Партії регіонів) пройшов у Верховну Раду за округу ом №47 (місто Слов'янськ, Олександрівський, Слав'янський райони).

Під час виборчої кампанії спостерігачі звинувачували сина прем'єра в непрямому підкупі виборців.

Як розповів ZN.UA Павло Павлов, довгостроковий спостерігач за 47-му округу в Слов'янську, всього в Олексія Азарова було зафіксовано більше тисячі фактів порушень ведення виборчої кампанії. За цим фактом було два звернення до ЦВК і один судовий процес у спробі довести факт підкупу виборців, проте спроби завершилися невдало. !zn

Читайте також:

На питання про погані дороги Азаров поцікавився, чи схожий він на дурня

Янукович не знає, як його син став мільярдером

Суд вирішив, що син Азарова не підкуповував виборців (ВІДЕО)

На Донбасі провладні кандидати "нарізали" собі округу раніше, ніж Центрвиборчком