Мельниченко відмовився спілкуватися з українськими дипломатами в Неаполі

07 серпня 09:57

Колишній співробітник Держохорони продовжує залишатися під вартою, від спілкування з консульськими працівниками генконсульства України в Неаполі він категорично відмовився.

 

Колишній співробітник управління Держохорони України Микола Мельниченко відмовився спілкуватися з українськими дипломатами після затримання в Неаполі (Італія), повідомили в МЗС України.

На брифінгу прес-секретар МЗС Олександр Дікусаров нагадав, що 6 серпня пройшло судове засідання з приводу затримання Мельниченка.

"Мельниченко від розмов з консульськими працівниками генконсульства України в Неаполі категорично відмовився", - сказав він.

- Мельниченко відмовився від примусового повернення в Україну, суд ухвалить рішення про екстрадицію протягом 10 днів

За інформацією адвоката затриманого, колишній співробітник Держохорони продовжує залишатися під вартою, від екстрадиції в Україну він відмовився.

Як повідомлялося, 3 серпня Мельниченко був затриманий в Італії. 6 серпня суд Неаполя переніс розгляд питання його екстрадиції у зв'язку із заявою Мельниченка про його небажання бути екстрадованим. Протягом 10 днів Міністерство юстиції Італії має прийняти рішення за заявою Мельниченка. Якщо рішення буде на користь екстрадиції, то суд продовжить засідання. !zn

Читайте також:

Мельниченко відмовився від примусового повернення в Україну, суд ухвалить рішення про екстрадицію протягом 10 днів


Мельниченко проситиме політичного притулку в Італії

Мельниченко сидить у найбільшій в’язниці Неаполя, - ЗМІ

Мельниченка відправлять до США, або відразу до Шевченківського суду