Медики й тюремники завтра відзвітують за непритомність Тимошенко

10 сiчня 14:49

Керівник Державної пенітенціарної служби Олександр Лисицький і представник Міністерства охорони здоров'я України проінформують лідерів парламентських фракцій про стан здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

 

"Оскільки проблема стосується теми здоров'я політика, людини, жінки Юлії Тимошенко, то завтра о 9.30 ми домовилися провести засідання погоджувальної ради за участю керівників фракцій і депутатських груп, і на це засідання запросити керівництво пенітенціарної системи, а також представника МОЗ, кого МОЗ визначить - чи то міністра, чи то першого заступника міністра. Ті, хто безпосередньо займався темою здоров'я Юлії Тимошенко", - сказав голова Верховної Ради України Володимир Литвин на засіданні парламенту у вівторок.

Спікер підкреслив, що ці урядовці проінформують керівників фракцій з питання, пов'язаного із заявою першого заступника лідера партії "Батьківщина" Олександра Турчинова про те, що 6 січня після прийому медичних препаратів Ю.Тимошенко кілька годин була непритомна.

Як відомо, у вівторок О.Турчинов заявив, що Ю.Тимошенко пізно увечері 6 січня втратила свідомість після прийому невідомих ліків, які їй дали медики для лікування гострої вірусної інфекції.