Мажоритарник запланував втекти від регіоналів ближче до президентських виборів

30 грудня 12:53

Депутат Шаповалов зізнався, що увійшов у фракцію Партії регіонів, щоб мати можливість використовувати ресурси державного бюджету. Шлюб з розрахунку.

 

Народний депутат Юрій Шаповалов, обраний у мажоритарному окрузі № 146 (Кременчук, Полтавська область) не виключає, що може вийти з фракції Партії регіонів приблизно через рік.

Як заявив Шаповалов на прес-конференції в Кременчуці, він готовий залишити фракцію Партії регіонів у тому випадку, якщо зрозуміє, що не зміг за цей період допомогти Кременчуку. «Протягом року вирішу, чи не помилився я, що увійшов у провладну більшість. Сьогодні це шлюб з розрахунку ... Якщо за рік не допоможу Кременчуку, то вийду з більшості», - сказав депутат.
При цьому він зазначив, що протягом року планує «завести в місто 15-20 млн грн держсубвенцій, зменшити суму відрахувань із Кременчука до держскарбниці».
Також Шаповалов підкреслив, що залишається позапартійним депутатом. «Я не вступив у Партію регіонів, а став членом їхньої фракції ... Позафракційним депутатом я б не зміг реалізовувати свою програму», - пояснив Шаповалов.
Нагадаємо, що президентські вибори в Україні відбудуться за два роки - на початку 2015 року. !zn
Читайте також: