Мавроді хоче бачити МММ у Верховній Раді

02 серпня 11:01

Мавроді зібрався провести "потужну рекламну кампанію МММ в Україні", створивши політпартію для участі в парламентських виборах.

 

Засновник фінансової піраміди МММ Сергій Мавроді заявив про створення в Україні політичної партії з аналогічною назвою та її участь у виборах до Верховної Ради.

«В Україні створена політична партія МММ. Зараз будемо висувати на майбутні вибори до Верховної Ради України», - сказав Мавроді у своєму відеозверненні.

У той же час він підкреслив, що «такий крок дозволить провести потужну рекламну кампанію МММ в Україні».

Нагадаємо, що раніше Мавроді заявив про закриття МММ-2011 і оголосив про створення нової фінансової піраміди МММ-2012.

Засновник піраміди пояснив, що МММ-2012 буде новою структурою, тому чуток про неї в пресі не буде. При цьому МММ-2012 не скасовує МММ-2011: кошти, які буде отримувати нова піраміда, частково підуть в стару. Щоб усі вкладники не перевели кошти зі старої піраміди в нову, в старій будуть вищі відсотки за вкладами. В іншому, за винятком деталей з нарахуванням бонусів, піраміди відрізнятися не будуть.

Нагадаємо також, що раніше українська міліція визнала, що притягнути Мавроді до відповідальності буде досить складно, оскільки засновник піраміди попереджав людей про те, що вони можуть втратити свої гроші. !zn


Читайте також:

Центрвиборчком прийняв документи 454 мажоритарників і партійний список КПУ з 225 осіб

Мавроді оголосив про остаточний крах МММ-2011 і попередив, що грошей на всіх не вистачить

Українській міліції не вдасться притягнути Сергія Мавроді за шахрайство

Азаров наказав силовикам очистити Україну від фінансових пірамід