Львівська облрада висловила недовіру главі обладміністрації і поскаржилася на нього Пшонці

13 березня 15:00

74-ри депутати Львівської обласної ради зі 104-х на таємному голосуванні висловили недовіру голові Львівської облдержадміністрації Михайлу Костюку. Також обранці звернулися до Віктора Пшонки, щоб з'ясувати законність перебування Костюка на посаді та отримання коштів на приватному підприємстві.

 

Депутати Львівської обласної ради висловили недовіру голові Львівської облдержадміністрації Михайлу Костюку.

Це рішення в ході таємного голосування підтримали 74 депутати зі 104 присутніх, проти - 20, утрималося 9, один бюлетень визнано недійсним.

Рішення буде передано президенту України Віктору Януковичу, який, згідно із законодавством, має розглянути його і дати обґрунтовану відповідь облраді.

Депутати також прийняли звернення до генерального прокурора України Віктора Пшонки, в якому просять з'ясувати законність перебування Костюка на посаді голови облдержадміністрації і в той же час отримання коштів на приватному підприємстві.

У рішенні також говориться, що звіт голови облдержадміністрації про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області за 2011 рік та Програми "про створення нових робочих місць для забезпечення зайнятості населення вугледобувних регіонів" за 2010 - 2011 року прийнято до відома. !zn

Читайте також:

Голови трьох облрад назвали чергове «покращення» від Януковича популізмом

ЗМІ: Львівського губернатора зняли вболівальники, які освистали Януковича

Янукович призначив нових губернаторів Львівської та Запорізької областей