Луценко заявив, що його в колонії доводять до інвалідності (ФОТО)

29 листопада 09:12

Екс-главі МВС за 20 днів не видали в Менській виправної колонії, де він відбуває покарання, жодних з прописаних фахівцями МОЗ ліків. За словами Луценка, таким чином його хочуть навмисно довести до інвалідності, відмовляючи в лікуванні.

 

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє про блокування його лікування в Менській колонії. Про це йдеться в його офіційній заяві, яку він передав під час судового засідання на ім'я начальника Менської виправної колонії № 91.

«Заявляю Вам свій протест проти блокування надання мені медичної допомоги», - йдеться в заяві.

«Так, після проведення 8.11.2012 року чергової медкомісії я так і не отримав упродовж 20 днів жодної (!) таблетки з прописаних мені фахівцями МОЗ медпрепаратів», - сказав Луценко.

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE


«Це свідчить про свідоме доведення мене до інвалідності, що є кричущим порушенням моралі і закону», - вважає він.

Нагадаємо, 17 серпня Печерський райсуд Києва визнав Юрія Луценка винним у службовій недбалості при проведенні оперативно-розшукових заходів в епізоді у справі про отруєння Ющенка (що стосується продовження стеження за водієм колишнього заступника голови СБУ Валентина Давиденка) і засудив його до 2 років обмеження волі.

Раніше, 27 лютого, суд визнав Луценка винним у скоєнні низки посадових злочинів і засудив його до чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зараз колишній глава МВС відбуває покарання в Менській колонії Чернігівської області. На розгляд апеляції він був доставлений до Києва. !zn

Читайте також:

Луценко розповів про свої будні в Менській колонії: Клею конверти і чекаю Азарова

Журналістам показали камеру Луценка (ВІДЕО)

Луценко три дні пролежав у медчастині, де «його лікували знеболювальним»

Держпенітенціарна служба не бачить причин звільняти Луценка