Луценко: Суд продемонстрував фальшивість гасел влади

30 сiчня 11:28

Наслідком нинішньої політики влади буде бридливе дистанціювання європейців від брехливого і авторитарного режиму, вважає Юрій Луценко.

 

Екс-міністр МВС Юрій Луценко вважає, що для того, щоб потрапити до Європи, потрібно голосувати проти "Партії Регіонів". Про це він заявив, коментуючи рішення суду про зміну запобіжного заходу у відповідь на резолюцію ПАРЄ.

"Сьогодні, як і очікувалося, суд, як одна з гілок української влади, продемонструвала фальшивість гасел про європейський напрямок України, які озвучує команда Януковича", - заявив екс-міністр.

"Ми зараз живемо за ореолом: брехня - це правда, війна - це мир, а ненависть - це любов. Наслідком цього буде бридливе дистанціювання європейців від брехливого і авторитарного режиму," - додав Юрій Луценко.

За його словами, в Україні більшість громадян декларує проєвропейський вектор розвитку.

"Він звучить дуже просто - хочеш в Європу - голосуй проти "Партії регіонів", - підсумував Юрій Луценко.

Нагадаємо, сьогодні Печерський суд не взяв до уваги резолюцію ПАРЄ і залишив Юрія Луценка під вартою.

Нагадаємо, парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюцію про стан демократії в Україні. У разі невиконання прийнятих у документі рекомендацій, асамблея введе санкції проти країни. Головна вимога ПАРЄ - звільнити членів колишнього уряду. !zn

Читайте також:

Суд залишив Луценка під арештом

Луценко подав до американського суду на керівництво Генпрокуратури

Ігнорування рекомендацій ПАРЄ призведе до ізоляції України

Президент назвав «корисною» резолюцію ПАРЄ про санкції щодо України