Луценко присвятив своє останнє слово в апеляційному суді Януковичу, визнавши себе «політичним винним»

16 травня 12:17

Під час проголошення останнього слова в Апеляційному суді Києва Юрій Луценко заявив, що він винен політично, тому що є опонентом чинної влади. Екс-міністр МВС присвятив свою промову президенту Віктору Януковичу.

 

Екс-глава МВС Юрій Луценко вбачає свою провину виключно у політичній площині і присвячує виступ з останнім словом на розгляді апеляції на вирок Печерського суду президенту України Віктору Януковичу.

"Я прекрасно розумію, що моя доля вирішується не судом. Це політична справа і вона вирішується політичними факторами ... мені здається, що всім, у тому числі і суду, зрозуміло, що це не правова справа, а політична розправа ... Луценко винен політично, тому що він є опонентом сьогоднішньої влади", - сказав екс-міністр, виступаючи з останнім словом.

Він сказав, що в нього було "останнє слово" у суді першої інстанції і буде ще не одна можливість виступити публічно. За це Луценко висловив подяку.

Екс-міністр підкреслив, що не вважає за потрібне знову доводити абсурдність висунутих проти нього обвинувачень і його останнє слово буде мати політичний характер.

Луценко підкреслив, що присвячує його Януковичу і називає "слово з-за ґрат номер два".

На завершення Луценко нагадав, що 86 свідків звинувачення заявили, що він не порушував закон. !zn

Читайте також:

Рада відмовилася амністувати Тимошенко і Луценка

Луценко закликав Меркель надіти на Євро-2012 футболку
"Юлі - волю!"

Луценко переконаний, що опозиції вдасться покласти край культу «Мурки»