Луценко порадив Кличко збирати голоси «в краю неляканих регіоналів»

01 червня 18:51

Партія «УДАР» може набрати на парламентських виборах до 60 мандатів. Луценко впевнений, що на Південному Сході Кличко «може зібрати небувалий урожай голосів, закатованих результатами монополії ПР і КПУ».

 

Перемога опозиції сьогодні більш реальна, ніж на виборах 2007 року, проте все залежить від «цілеспрямованості та командності Яценюка і Кличка». Таку думку в інтерв'ю LB.ua висловив екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, повідомляє прес-служба «Народної самооборони».

«При наступальної кампанії список об'єднаної опозиції «За Батьківщину» здатний взяти до 100 парламентських місць і провести своїх депутатів в 1/3 мажоритарних округів Заходу, Центру і Півночі країни. Разом - 175 депутатів», - припустив Луценко.

«Партія «Удар» Кличка здатна отримати ще 60 мандатів, якщо лідер не обмежиться успіхами на Заході і в Києві, а й попрацює в краю неляканих регіоналів. Упевнений, що на Південному Сході Віталій може зібрати небувалий урожай голосів, закатованих результатами монополії ПР і КПУ», - додав екс-міністр.

«Повторюся: перемога реальна. Але дорогу осилить той, хто йде, а не провіщає, а тим більше - сумнівається», - зауважив він.

Луценко також упевнений, що актив на чолі з Арсенієм Яценюком і Віталієм Кличком можуть особисто переконати виборців, що так жити не можна.

«В Україні 225 округів, 900 адміністративних районів. Залишилося п'ять місяців - 150 днів, в кожен із яких актив на чолі з Яценюком і Кличком може провести по три зустрічі. Разом - 100% охоплення виборців, яких можна і потрібно особисто переконати, що так більше жити не можна», - акцентував він.

«На цих зустрічах люди повинні почути реальний План євроремонту країни, побачити переконаність команди. А головне - вони повинні відновити віру в перемогу через ефективну формулу 2004 року: голосуйте за «Батьківщину» або за «Удар», але жодного голосу ПР і її «тушкам»!», - резюмував Луценко. !zn

Читайте також:

Кличко заявив, що його намагаються зіштовхнути лобами з Яценюком


Партія Кличко остаточно вирішила йти на вибори за партійними списками самостійно


«Батьківщина» підтримає Кличка, якщо він піде на вибори мера Києва


Партія Кличка «УДАР» готова висунути 70 кандидатів по мажоритарці